ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Έτοιμο το HotSpot στο Αντίρριο... Ετοιμάζεται το ΞΕΝΙΑ στη Ναύπακτο...


Το εικονιζόμενο πρώην Εργοστάσιο Καλτσοβιομηχανίας ZIS ιδιοκτησίας, από κατάσχεση, της Εθνικής Τράπεζας, που βρίσκεται στη διασταύρωση Αντιρρίου, ανακαινίσθηκε τελευταία και είναι έτοιμο να δεχθεί ... Πρόσφυγες!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει ήδη ενοικιαστεί για το σκοπό αυτό, από την ιδιοκτήτρια Τράπεζα...

Φυσικά, αυτό το γνωρίζουν μόνο λίγοι "μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού" από τους αιρετούς του Δήμου Ναυπακτίας και συγκεκριμένα οι πέριξ του Δημάρχου...  Αντιδήμαρχοι - Πρόεδροι!

Το σίγουρο επίσης είναι ότι η Σχετική Υπουργική Απόφαση, έχει υπογραφεί για τη στέγαση Προσφύγων στο πρώην εργοστασιακό οικοδόμημα.... Μας το διαβεβαίωσε άνθρωπος που το είδα και το διάβασε αν και "κρατείται μυστικό" αφού το έγγραφο έχει χαρακτήρα "Άκρως Απορρήτου" ...

Μετά την διαβεβαίωση του φίλου της Εφημερίδας μας και την "δήλωση" του υπουργού κ. Παν. Κουρουμπλή, το μόνο που απομένει είναι, η Δημ. Αρχή Ναυπακτίας να "υποδεχθεί" τους Πρόσφυγες "συλλαμβάνοντας εξαπίνης" τους δημότες και ειδικά τους Αντιρριώτες αφού μέχρι σήμερα, Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι διατείνονται περί του...  αντιθέτου!



Όπως είναι γνωστό, η Κυβέρνηση "χορήγησε" στο Δήμο Ναυπακτίας το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων Ευρώ για την επισκευή του ... ΞΕΝΙΑ κλπ!

Είναι τυχαίο που δόθηκε αυτό το ποσό "σε χρόνους οικονομικά δύσκολους" για το ΞΕΝΙΑ κάτι που δεν είχε γίνει τόσα χρόνια;...


Και οι εργασίες στο ΞΕΝΙΑ συνεχίζονται με γοργό ρυθμό!

Λέτε να είναι τυχαίο ότι η αίθουσα της Τραπεζαρίας του Ξενοδοχείου είναι σχεδόν έτοιμη;

Με λιγα λόγια, ο επόμενος σταθμός αριθμού Προσφύγων "μας" μετά το Αντίρριο και το πρώην Εργοστάσιο Zis όπου θα είναι υπεράριθμοι, θα είναι το... ΞΕΝΙΑ... Και θα λειτουργήσει σύμφωνα με την επιθυμία του Δωροθέτη δηλαδή ως.... Ξενοδοχείο !

Ας φροντίσουμε λοιπόν, τα άνθη του κήπου μας καθένας, για να τα προσφέρουμε στην υποδοχή.....

Α... Και κάτι άλλο.....

Τώρα που υπάρχει το "χρήμα" ας τοποθετήσουν εκεί στο ΞΕΝΙΑ και μία μαρμαρόπλακα που θα αναφέρει τα ονόματα του Δημαρχεύοντος και των Αντιδημάρχων & Προέδρων του Δήμου Ναυπακτίας, ετσι ώστε οι επόμενες γενιές να τους... Ευγνωμονούν!


Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου