ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Γιατί πανηγυρίζουν στη Δωρίδα και στο Α.Τ. Ευπαλίου;



Έξη δενδρύλλια χασίς "εντόπισαν", λέει, οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Ευπαλίου σε "δύσβατη περιοχή" και αρκετοί της περιοχής (ΜΜΕ, υπηρεσίες κλπ) έσπευσαν να χαρακτηρίσουν το γεγονός ως "επιτυχία" της τοπικής Αστυνομίας....


Το "Dorida.blogspot.gr" γράφει συγκεκριμένα!

"Άλλη μια επιτυχία της Αστυνομίας Ευπαλίου. Αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες οι αστυνομικοί εντόπισαν σε δύσβατη περιοχή στη Μαγούλα Ευπαλίου έξι δενδρύλλια ινδικής κάνναβης (χασίς).
Τα δενδρύλλια ήταν ύψους από 30 εκατοστά έως ενάμιση μέτρο καλυμμένα σε μικρά θερμοκήπια
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μικρή φυτεία ήταν σε απόμακρη περιοχή και αυτό βάζει σε υποψίες τους αστυνομικούς του Τμήματος Ευπαλίου ότι μπορεί να υπάρχουν και σε άλλα σημεία της περιοχής ανάλογες μικρές φυτείες.
Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο Α.Τ. Ευπαλίου και ταυτόχρονα γίνονται οι σχετικές έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
πηγή: dorida.blogspot.gr"

Θεωρούμε ότι οι Διαχειριστές του εν λόγω Blog δεν μας παρακολουθούν γιατί θα ξέρανε το τι γράφαμε πριν ενάμιση χρόνο  και συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου 2015 με τίτλο:

Τι "προσβάσεις" έχουν της Δωρίδας τα... "παιδιά";;    

http://astronafpaktos-news.blogspot.gr/2015/09/blog-post_3.html

και με υπότιτλο:

Υπάρχουν και άλλες "φυτείες" και "κέντρα" στην ευρύτερη περιοχή;
 
"Η αρχή στη Δωρίδα έγινε.... Και όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, το "γεγονός" έχει γίνει το θέμα της ημέρας μεταξύ των κατοίκων ενώ δεν παραλείπονται να κυκλοφορούν και διάφορες "φήμες" για τον εντοπισμό και άλλων ... φυτειών και στο ίδιο δάσος αλλά και στη.... Σεργούλα!
Ακόμα δε "εστιάζουν" ως κέντρο διακίνησης του "προιόντος" τα "απόμερα" της χωροταξικής γραμμής Γρηγορήτικα -  Καστράκι - Μανάγουλη....
Ενώ δεν παραλείπουν να "εμπλέξουν" στην υπόθεση, αόριστα και δύο αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος...
 
Όπως προείπαμε, όλα αυτά είναι "φήμες" που κυκλοφορούν μεταξύ των κατοίκων!
Θα περιμένουμε, λοιπόν, την επίσημη Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. μετά το πέρας  των ερευνών, ευελπιστώντας πως δε θα υπάρξει "άνωθεν πολιτική παρέμβαση" λόγω της εκλογικής περιόδου!...."


Με άλλα λόγια, στη Δωρίδα "πανηγυρίζουν" για "επιτυχία" της Αστυνομίας σε θέματα ναρκωτικών, που εμείς είχαμε επισημάνει πριν ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ.....

Αυτό μου θυμίζει τη λαική ρήση :
"Ο κόσμος τόχει τούμπανο και αυτοί.... κρυφό καμάρι"!...

Είμαστε σίγουροι πιά ότι σε λίγο "θα έχουμε πάλι πανηγύρια για νέα ... επιτυχία" και αν κάποιοι εκεί στο τοπικό Α.Τ. έχουν παιδιά και θελήσουν να τα προστατεύσουν...  θα έχουμε, όπως λένε οι κάτοικοι, πολλές.... επιτυχίες!
Δε παραλείπουν μάλιστα να αφήνουν "υπονοούμενα" ότι τουλάχιστον μερικοί διακινητές είναι  "πολύ γνωστοί" μερικών "οργάνων"!....

ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ  ΔΩΡΙΔΑΣ
που χρονίζουν περιμένοντας απαντήσεις.......








Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου