ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η τοποθέτηση Γ.Γ. στο Δήμο Ναυπακτίας


"Βούιξε" η Ναύπακτος σήμερα ως προς το πρόσωπο που έχει επιλεγεί από τον Δήμαρχος κ. Τάκη Λουκόπουλο  να τοποθετηθεί Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ναυπακτίας.

Μάλιστα πολλοί συμπολίτες μας που φαίνεται "ξέρουν πολλά περί του Δήμου" όριζαν και την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη ως ημέρα που θα ανακοινωθεί το όνομα του Γ.Γ.

Ωστόσο, εκείνο που έδωσε αφορμή για να γίνει "το σημερινό θέμα της ημέρας" το όνομα του Γ.Γ. ήταν μια ερώτηση "παγίδα" που λέγεται ότι ετέθη στον   προοριζόμενο για την "έμμισθη" θέση στο Δήμο:
Ερώτηση: "Θα είστε υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου στις επόμενες εκλογές;"
Και η απάντηση: "Δε θα έχω δικαίωμα τότε να θέσω υποψηφιότητα...  Περιμένετε δυό τρεις μέρες ακόμα και θα το... διαπιστώσετε μέσω μιας ανακοίνωσης"!

Κατόπιν τούτου ήταν ευνόητο να "οργιάζουν" οι φήμες για το όνομα του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ναυπακτίας που δεν είναι άλλο από αυτό του πρώην Δημάρχου Ναυπάκτου κ. Κώστα Κονίδα.

Φυσικά αναμένονται αντιδράσεις όχι τόσο για το όνομα όσο για την τοποθέτηση Γ.Γ. καθόσον είναι γνωστό ότι η Διοικούσα τον Δήμο Ναυπακτίας Παράταξη δήλωνε μέχρι χθές ότι δεν θα "τοποθετήσει στο Δήμο Γενικός Γραμματέας"!

Το τι άλλαξε, πιστεύουμε ότι θα το μάθουμε την ημέρα που θα γίνει και η σχετική Ανακοίνωση...
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. https://agapotinafpakto.wordpress.com/2017/08/11/%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%cf%8c%cf%82-%ce%b3%cf%85%cf%81%ce%af%cf%83%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%ba-%ce%ba-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή