ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παναθηναϊκός: Έκλεισε και ο Ινσούα


Παναθηναϊκός: Έκλεισε και ο Ινσούα

 Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Εμιλιάνο Ινσούα.

 Ο 26χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ έδωσε τα χέρια με τους «πράσινους» για τα επόμενα 3 χρόνια και το μόνο που απομένει για την οριστικοποίηση της μεταγραφής είναι κάποια διαδικαστικά θέματα που υπάρχουν μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της Ουντινέζε, όπου και ανήκει.

 Οι «πράσινοι» τα έχουν βρει σε όλα με την ιταλική ομάδα, καθώς και με τον παίκτη, ο οποίος θα αμείβεται με 250.000 ευρώ ετησίως. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει η Ουντινέζε διατήρησε ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη σε χρονικό ορίζοντα τριετίας, που φτάνει το 40%.

 Αυτό που απομένει είναι να ρυθμιστεί το θέμα των χρημάτων που έχει να παίρνει ο ποδοσφαιριστής από τον σύλλογο του Ούντινε. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να βρουν την «χρυσή τομή» κι από τη στιγμή που ξεπεραστεί κι αυτό, τότε ο Αργεντινός θα μπει αμέσως στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα. 
Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου