ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΓΡΙΜΠΟΒΟ: Βγάλανε τα παγκάκια των φτωχών... Βάλανε.. "ανεμοθραύστη" για τους..V.I.P.

 Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή είχε τοποθετήσει δίπλα στο ρυάκι με το πάλαι ποτέ σιντριβάνι, κάτω από το παραλιακό δρόμο προς τη θάλασσα, παγκάκια με όμορφο ξύλινο τραπέζι για να κάθονται οι "οικονομικά ασθενέστερες" τάξεις των δημοτών!
Την θεωρήσαμε τότε, ως μια Κοινωνική προσφορά του Δήμου και την χειροκροτήσαμε....

Όμως τα πράγματα (δημοτικά) άλλαξαν! Και η "νέα τάξη πραγμάτων" για αγνώστους λόγους, ξήλωσε παγκάκια και τραπέζι και τα μετέφερε δίπλα στα "παπάκια" όπου συνήθως τα χρησιμοποιούν "αλλοδαποί"! Καθόλου κατακριτέο εάν τοποθετούσαν καινούργια! Άνθρωποι είναι και οι αλλοδαποί που προτίμησαν να κατοικήσουν στη πόλη μας! Όμως...

Αμέσως μετά ο χώρος που παρέμεινε καινός από παγκάκια και τραπέζι, κατελήφθη από "τραπεζοκαθίσματα" του όμορου παραλιακού καταστήματος με αποτέλεσμα αρκετοί συνδημότες μας να αναρωτιούνται  μήπως η απομάκρυνση έγινε για...  "ειδικούς λόγους"!


Τελικά και πριν λίγες μέρες, είδαμε στο σημείο και συγκεκριμένα προς τη θάλασσα να έχει τοποθετηθεί ένα "μεταλλικό παραβάν" το οποίο σήμερα μεταλλάχθηκε σε "αλουμινοκατασκευή" με τζαμαρία (την βλέπετε στη φωτό) !

Και διερωτόμαστε: "Μήπως όλα αυτά σε βάθος χρόνου σκόπευαν να δημιουργηθεί μία γωνία V.I.P. πελατών  για να προστατεύονται από τους νότιους ανέμους;"

Και ρωτάμε τους επικριτές μας : "Θεωρούν αυτό το κομμάτι ως .. Ανάπτυξη;... Αυτή η "αμελέτητη"... κατασκευή είναι νόμιμη; Δεν αλλοιώνει την γενική εικόνα της παραλίας; Ή την τοποθέτησαν για να εξυπηρετούνται ορισμένοι που θεωρούν τον εαυτό τους... V.I.P.;"!

Εμείς πιστεύουμε πως, εάν κάτι τέτοιο γινόταν σε όλη την παραλία κατόπιν σχετικής Μελέτης θα ήταν και πρωτότυπο  και όμορφο και θα εξυπηρετούσε ΟΛΑ τα παραλιακά μαγαζιά που ερημώνουν όταν φυσάει Νοτιάς!...

Επίσης ρωτάμε χωρίς φυσικά να περιμένουμε απάντηση: "Εάν την ίδια κατασκευή την τοποθετήσουν και άλλα καταστήματα στο Γρίμποβο οι αρμόδιες δημοτικές Υπηρεσίες θα εξακολουθούν να σιωπούν;... 

Μακάρι αυτό το κομμάτι να είναι "δοκιμαστικό" και να γίνει η απαρχή μιας βιώσιμης λύσης για όλα τα παραλιακά του Γριμπόβου για να ηρεμίσουν και οι καταστηματάρχες από την αγωνία του ... νοτιά!




Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου