ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ: Αμισθί Θεσίτες... Ήρωες.... Ακρίτες

Τα... Ώνια 

--"Μωρέ, δεν αφήνετε τα... υπονοούμενα;... Σε σας το λέω τους συνδημότες μου με τα βρόμικα μυαλά....  Τι θέλετε δηλαδή;...  Να βγαίνει ο κάθε "θεσίτης" αιρετός στον Έπαχτο και να λέει ότι δεν... αμείβεται από τον Δήμο για την ... προσφορά του;...  Εγώ ξέρω πως ΟΛΟΙ οι αιρετοί υπηρετούν τον Δήμο από... αγάπη για τον τόπο!..."!

-- Όλοι;...

-- "Ναι, ρε... Όλοι...  Και μη μου πεις για την Σουλτάνα της ΔΕΥΑΝ...  Μην αφήνεις υπονοούμενα... Να σου θυμίσω ότι το είχε δηλώσει όταν είχε ζητήσει από τον Δήμαρχο κάποια άλλη Προεδρεία της αρεσκείας της: "Πάω αμισθί" είχε πει....  Λέτε τώρα να... άλλαξε γνώμη;...."

--  ;;;;;

--  "Αλλά ξέρω τι θέλετε εσείς.... Κοροιδία!...  Να πάει να ψωνίσει για το Κοινωνικού Παντοπωλείο μια φορά και να σας δείξει το τιμολόγια και τα... "ώνια"!...  Μια φορά να γίνει αυτό και... πάπαλα!.. Τόσοι και τόσοι το έχουν κάνει.... Κατέθεσαν μια φορά στην Τράπεζα το ποσό της αμοιβής τους και από τότε περιφέρουν το αποδεικτικό Κατάθεσης για τους.... δύσπιστους!..  Αυτό θέλετε να κάνει και η... Σουλτάνα;"

--  ;;;

--  "Γι αυτό σας λέω: Πιστεύετε και μην ερευνάτε....  Τα καλά τα παλικάρια... Ξέρουν και άλλα... Μονοπάτια!  Αλλιώς πως πιστεύετε θα φτάνανε μέχρι εδώ;"

Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου