ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σαλαμούρας: "Διαφώνησα με τον τρόπο λειτουργίας"


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Σαλαμούρα και σε ερώτησή μας σχετικά με τους λόγους της παραίτησής του από το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής απέφυγε να απαντήσει "συγκεκριμένα" και αρκέστηκε να μας πει γενικά:

"Όταν κάποιο μέλος Διοικητικού Συμβουλίου διαφωνεί με την γενική λειτουργία μιας Εταιρείας και παρά την επιμονή του διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει κάποια "ελπίδα" βελτίωσής της, για να προστατεύσει το προφίλ του, την αξιοπρέπειά του και την ηθική του, πρέπει να Παραιτείται !  Το ίδιο έπραξα κι εγώ αφού προηγουμένως, το επαναλαμβάνω, εξάντλησα όλες μου τις προσπάθειες!... Είναι απλό! Κάπου υπήρχε διαφορά "απόψεων" σε αυτόν τον τομέα"!

Στην επίμονη ερώτησή μας αν αφορμή της Παραίτησής του ήταν και ο "τρόπος" διοργάνωσης της Έκθεσης "NOSTOS" ή κάποια "Αδιαφάνεια" στην Οικονομική Διαχείριση,  ο κύριος Σαλαμούρας δεν θέλησε να επεκταθεί σε λεπτομέρειες και επανέλαβε:

"Όταν μίλησα για διαφωνία μου στη γενική λειτουργία της Αναπτυξιακής θεωρώ ότι σε αυτό συμπεριλαμβάνονται όλα..."!   

Σε άλλη ερώτησή μας για τους λόγους που καθυστέρησε επί μήνες η αποδοχή της Παραίτησής του και επειδή χρονικά η καθυστέρηση εμπίπτει με την περίοδο "αναθέσεων" έργων για την πραγματοποίηση της "Nostos", ο κ. Σαλαμούρας είπε:

"Αν και μπορώ, δεν θα εκφραστώ με εικασίες σε ένα τόσο σοβαρό και λεπτό θέμα..  Αρκετά ο Δήμος μας έχει διασυρθεί τις τελευταίες μέρες με τον Απολογισμό και μάλιστα όπως είπατε πανελλαδικά με εκπομπές σε μεγάλους Ρ/Σ...."!

       Το συμπέρασμα που εμείς βγάζουμε από τις δηλώσεις του κ. Σαλαμούρα είναι ότι δεν ήθελε να ρίξει και άλλο...."λάδι στη φωτιά"!...  Και μπράβο του!... Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι η Παραίτησής του από την Αναπτυξιακή δεν σχετίζεται με τα όσα λέγονται περί Αδιαφάνειας στην Έκθεση "Nostos" ...

Όσο για τους λόγους που η Αναπτυξιακή ανέλαβε την διοργάνωση της Έκθεσης, ο κ. Σαλαμούρας απέφυγε να απαντήσει ευθέως λέγοντας απλά: "Ίσως γιατί έχει μεγαλύτερη... εμπειρία σε τέτοιες διοργανώνεις"! 

Τα υπόλοιπα συμπεράσματα τα αφήνουμε στην ανεπτυγμένη κρίση σας την οποία μπορείτε να μεταφέρετε και σε μας με Σχόλιά σας...





Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου