ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δημοτικές τουαλέτες τα... δημοτικά δρομάκια στο λιμάνι


Ίσως αποτελεί Παγκόσμια πρωτοτυπία μια πολυσύχναστη περιοχή πόλης να στερείτε τουαλέτες!

Όπως είναι γνωστό, η περιοχή του λιμανιού στη Ναύπακτο, σφύζει από κόσμο τόσο την ημέρα αλλά περισσότερο τη νύχτα, ειδικά το καλοκαίρι αλλά και τις ημέρες αργιών.

Θέλουμε, τουρισμό...  Θέλουμε επισκέπτες αλλά κανείς δεν σκέπτεται που θα πάει, κάποιος ή κάποιοι, για την ανάγκη του;

 Για τις νυχτερινές ώρες, οι νεολαίοι έχουν βρει λύση!

Τα στενά και ειδικά το ένα στενάκι δρόμου απέναντι από την Πλατεία! Δίπλα στην Επισκοπή! Το έχουν μετατρέψει σε υπαίθρια ουρητήρια και όχι μόνο... Όμως...
Η "άσχημη μυρουδιά", όλες τις ώρες, είναι έντονη! Φυσικά και το θέαμα ....  αποκρουστικό!




Η καταγγελία μιλάει για "αφόρητη κατάσταση" που γίνεται περισσότερο έντονη το καλοκαίρι με τις ζέστες!

"Διαμαρτυρόμαστε αλλά δεν μας ακούει κανένας... Ο Δήμος αποφεύγει να δώσει λύσεις...   Η Αστυνομία δέχεται το πρόβλημα αλλά.... αδυνατεί!  Εδώ δεν μπορεί να ρυθμίσει το κυκλοφοριακό γύρω από την Πλατεία....   Τη βρωμιά των ούρων και των αφοδεύσεων θα... επιμεληθεί; Και τίθεται πλέον θέμα Υγιεινής...   Κινδυνεύουμε να αρρωστήσουμε!... Και όχι μόνο εμείς αλλά και πολλοί άλλοι συμπολίτες μας....  Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην έχουμε κάποια επιδημία.. Έχουμε αποτανθεί σε όλους τους αρμόδιους... Σας παρακαλούμε φωνάξτε και σεις μαζί μας... Τουλάχιστον να μάθουμε γιατί ο Δήμος τις έκλεισε!... Δεν έχει λεφτά;...  Για να "μοιράζει" στους ημέτερους ή σε όποιους ...άλλους γνωστούς και... άγνωστους...  Έχει; ...  Είναι ανάγκη η λειτουργία κάποιας τουαλέτας στο λιμάνι και ας χρεώσουν την επισκευή όσο και τα "Σκέπαστρα¨ ή και περισσότερα"        


Για την ιστορία και για όσους δεν το ξέρουν, στο κάτω μέρος της πλατείας προς το λιμάνι, υπάρχουν υπόγειες τουαλέτες που τελευταία, δυστυχώς, δεν λειτουργούν!

Είναι κλειστές!

Κάποτε, με πολύ μικρότερη κίνηση, οι τουαλέτες αυτές όχι μόνο λειτουργούσαν αλλά είχαν και μόνιμη καθαρίστρια....  Τα τελευταία χρόνια όμως, τις έκλεισαν! 
Ολόκληρη η Ναύπακτος διέθετε τρείς (3) δημοτικές τουαλέτες...  Μία στο Κεφαλόβρυσο την οποία γκρέμισαν πριν δύο χρόνια....  Μία στην Κεντρική πλατεία Φαρμάκη, που ναι μεν λειτουργεί αλλά... κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει είναι σαν εγκαταλελειμμένη !...  Και αυτή του λιμανιού!...



Και ρωτάμε:

Γιατί ο Δήμος Ναυπακτίας αδιαφορεί για την Υγεία των Δημοτών του;

Η επισκευή, η συντήρηση και η λειτουργία των τουαλετών έχει τόσο μεγάλο κόστος ή δεν υπάρχει.... "οικονομικό ενδιαφέρον";

Οι τουαλέτες δεν είναι έργο για τον Δήμο ;

Εκτός και αν έχετε πρόγραμμα να "ενοικιάσετε" με "απευθείας ανάθεση" τις ίδιες τουαλέτες που είχατε ενοικιάσει για την Έκθεση!   Θα έχει μεγάλη ... πλάκα!

Εναλλακτικός Τουρισμός

Εναλλακτικές λύσεις



Share on Google Plus

About Natalie Press 1

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου